Ήττα του ΠΑΚ Χαλανδρίου από τη Ν. Μάκρη με 57-46
Αθλητισμός

Ήττα του ΠΑΚ Χαλανδρίου από τη Ν. Μάκρη με 57-46

Άνοιξε η αυλαία των επίσημων φετινών υποχρεώσεων για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου, την Παρασκευή στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, όπου για τον θεσμό του κυπέλλου γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Νέας Μάκρης με σκορ 57-46.

Η Ε.Σ. Νέα Μάκρη αγωνίζεται στην Γ΄ ΕΣΚΑ, παρόλα αυτά η ομάδα των Βορείων Προαστίων άντεξε για τρία δεκάλεπτα, με το παιχνίδι να εξελίσσεται πόντο πόντο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο επήλθε η κούραση στην ομάδα του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 11 πόντους.

«Είναι φανερό ότι η ομάδα μας δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Το σύνθημα είναι δουλειά για την υλοποίηση των στόχων μας» αναφέρει το ΠΑΚ στον λογαραριασμό του στο facebook.

Διαιτητές: Φλώρος και Υφαντής.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1ο 14-15, 2ο 26-23, 3ο 37-35, 4ο 57-46.

Ε.Σ, ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: Προπονητές: Μπούτζης και Παπαβασιλείου, Αθλητές: Ι.Χάχολος, Δ-Σ.Ιωαννίδης, Π.Χαμηλοθώρης(8), Γ-Α.Κουσάσης(14), Γ. Δράκος (12), Π.Σταμάτης(10), Π.Τσαπάς(2), Ε.Χριστοφίλης (1), Κ-Χ. Μεγαγιάννης(5), Π. Μπούτζης, Κ.Οικονομόπουλος, Α. Μπούτζης (5).

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονητής: Νίκος Μηλιωρίτσας. Αθλητές: Ανδρέας Ζαμπέλης, Μιχάλης Μουτάφης (4), Σπύρος Γεωργούσης (26)2τ, Αποστόλης Γιατζιτζόγλου, Δημήτρης Γονιδέλλης. Λευτέρης Αχτίπης (7), Γιώργος Φελέκης, Βαγγέλης Ζιάκανος, Δημήτρης Καραμπάτσος, Ζήσης Βήττας(9), Γιώργος Μπουφίδης, Ορέστης, Πλιάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet