Ήττα με 62-51 από τα Σπάτα για τον Φ.Ο. Τούφας στη Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών
Αθλητισμός

Ήττα με 62-51 από τα Σπάτα για τον Φ.Ο. Τούφας στη Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Άσχημη εμφάνιση και ήττα από τον ΑΟΚ Σπάτα με σκορ 62-51 για την ομάδα του Φ.Ο. Τούφας, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, απέναντι σε μια ομάδα που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, όπως αναφέρει η ομάδα του Χαλανδρίου στην ιστοσελίδα της.

Ήταν ένα παιχνίδι κλειστό στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο. Σε αυτό το διάστημα οι Χαλανδραίοι είχαν πρόβλημα στην άμυνα κάτω από το καλάθι, έχασαν πολλά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί τους να κάνουν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.

Στο το τέταρτο δεκάλεπτο ο ΦΟΤ μπήκε με σκορ 42-41 και εκεί που θα περίμενε κανείς να έχει επηρεαστεί η ομάδα των Σπατών από τη διακοπή που έγινε εξαιτίας του εκνευρισμού των παικτών της, αλλά αντί αυτού εκείνοι που έχασαν πλήρως τη συγκέντρωσή τους ήταν οι Χαλανδραίοι, με αποτέλεσμα το επιμέρους σκορ στην τελευταία περίοδο να είναι 20-10.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων στο τέλος έμεινε από δυνάμεις μιας και δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε οι παίκτες από τον πάγκο και γι αυτό περιορίστηκε πολύ ο χρόνος συμμετοχής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet