Πρεμιέρα με νίκη για τους Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Πρεμιέρα με νίκη για τους Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Πρεμιέρα με νίκη για την ομάδα των Νέων του Απόλλωνα Χαλανδρίου στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Σε ένα ματς που η ομάδα κατέβηκε χωρίς 10 βασικές επιλογές, όχι μόνο πήρε τη νίκη επί της Νέας Ιωνίας με 1-0, αλλά στάθηκε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

Κύριος εκφραστής ο Θαλασσέλης, που σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα (στη μία έστειλε την μπάλα στη ρίζα της δεξιάς δοκού). Το σκορ τελικά άνοιξε στο 65΄ ο Κουβαρδάς, στην παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα και έχοντας περάσει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα.

Στο 73΄ η ομάδα του Απόλλωνα στάθηκε άτυχη όταν για δεύτερη φορά η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών, έπειτα από πλασέ του Δημάκη.

Επόμενος αγώνας με Κρόνο εντός έδρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μητρόπουλος, Σαράντος, Κουτσούκος, Καραχάλιος, Καραούζας Παντ., Θεοδωρακόπουλος, Χρηστάκης (58′ Κουβαρδάς), Κρόι, Θαλασσέλης (62′ Γεωργούτσος), Συγγρός Β. (68′ Δημάκης).

Soccerlink

Επιστροφή στις πολύ καλές εμφανίσεις για τους Έφηβους, που επιβλήθηκαν 4-2 των Βριλησσίων κι ενώ το σκορ ήταν 1-2 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με δύο γκολ που δέχθηκαν από ατομικά λάθη.

Σκόραραν για την ομάδα οι Χατζής, Βήχος, Αλεξανδράκης και Κολυβέρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπαριάμ, Χατζής, Σαντοριναίος, Ηλιόπουλος, Κρητικάκης, Γεωργίου, Κολυβέρης, Ντισεμέν, Ρήγος, Γέμελος, Παπακωνσταντής, Βήχος, Μεντί, Δαφαλιάς, Στούνος.

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet