Χριστουγεννιάτικες σκακιστικές εκδηλώσεις από τον Σ.Ο. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Χριστουγεννιάτικες σκακιστικές εκδηλώσεις από τον Σ.Ο. Χαλανδρίου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του, προκηρύσσει το 4ο Παιδικό Εσωτερικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού, το 21ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού και το 18ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Μπλιτς.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων:

  • 4ο Παιδικό Εσωτερικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού: 19-20 Δεκεμβρίου 2015 – 18:00.
  • 21ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού: 28 Δεκεμβρίου 2015 – 18:00.
  • 18ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Μπλιτς: 3 Ιανουαρίου 2016 – 18:00.

Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν στην έδρα του Σ.Ο. Χαλανδρίου (Αβέρωφ 4, Χαλάνδρι) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και τα μέλη του Σ.Ο. Χαλανδρίου. Σκακιστές άλλων συλλόγων μπορούν να λάβουν μέρος, εφόσον δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή ή υπάρχουν κενές θέσεις πριν την έναρξη του κάθε τουρνουά. Οι φιλοξενούμενοι σκακιστές δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα, ο 1ος όμως σε κάθε τουρνουά κερδίζει μια δωρεάν συμμετοχή σε τουρνουά αντίστοιχου χρόνου σκέψης, που θα διοργανώσει ο Σ.Ο. Χαλανδρίου μέσα στο 2016.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο e-mail [email protected] ή στην έδρα του Σ.Ο. Χαλανδρίου. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής.

Οι βραβεύσεις και οι απονομές στους νικητές των παραπάνω τουρνουά θα πραγματοποιηθούν κατά την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Ο. Χαλανδρίου.

Επίσης, στο πλαίσιο των μη αγωνιστικών εκδηλώσεών του ο Όμιλος προτείνει:

  • Τη διάλεξη του κ. Νίκου Μενδρινού με θέμα «Γνωρίστε το καλλιτεχνικό σκάκι» που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, εν όψει του 3ου Κυπέλλου Ελλάδος καλλιτεχνικού σκακιού στις 3 Ιανουαρίου 2016.
  • Την προβολή της ταινίας «Η άμυνα του βασιλιά» στις 10 Ιανουαρίου 2016, στις 18:00, που προλογίζει ο επικεφαλής προπονητής του Ομίλου Ηλίας Κουρκουνάκης.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Σ.Ο. Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet