“Λευκή ισοπαλία” μεταξύ των Βριλησσίων και του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

“Λευκή ισοπαλία” μεταξύ των Βριλησσίων και του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Όπως και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, έτσι και τώρα, οι Νέοι του Απόλλωνα ήρθαν ισόπαλοι με τα Βριλήσσια. Τότε 1-1, τώρα 0-0…

Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Απόλλωνα δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο, όπως είναι γεγονός ότι πολύ δύσκολα σκοράρει. Στο ντέρμπι λοιπόν του ομίλου οι φάσεις ήταν λιγοστές, με την κατοχή μοιρασμένη και φαινόταν ότι όποια ομάδα θα κατάφερνε να σκοράρει δύσκολα θα έχανε τους 3 βαθμούς.

Η ομάδα απείλησε κυρίως από κόρνερ, σε ένα εκ των οποίων ο Νικολόπουλος αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο τελευταίο 15λεπτο παίχτηκε ποδόσφαιρο… αλάνας, όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν (με κλασικότερη ευκαιρία από την πλευρά των αντιπάλων ένα δοκάρι σε φάση τετ α τετ).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Αρτσάνος (50′ Χρηστάκης), Σαράντος, Καραχάλιος, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντελής, Κανέλλος (55′ Γεωργούτσος), Θαλασσέλης, Καραούζας Παναγιώτης (58′ Κουβαρδάς), Αλεξανδράκης, Νικολόπουλος.

Respect Cup

Η ομάδα του Απόλλωνα ήταν αντιμέτωπη με την ακαδημία Coerver και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 20′, με τον εορτάζοντα Αντώνη Αλεξόπουλο να κλέβει από το αντίπαλο στόπερ και να ανοίγει το σκορ. Πριν καλά-καλά καταλαγιάσουν τα πανηγύρια για το πρώτο γκολ, η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη και δεύτερου με τον Κρόι, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά.

Από εκεί και πέρα οι αντίπαλοι πήραν τα ηνία του αγώνα, όντας μια από τις ποιοτικότερες ομάδες που έχουμε συναντήσει φέτος και έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του Απόλλων, όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, κατάφερε και προηγήθηκε και πάλι με τον Αλεξόπουλο σε πανομοιότυπη φάση με αυτή του πρώτου γκολ, αλλά με πολύ πιο δύσκολο τελείωμα!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού, με την ομάδα όμως να είναι αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις (Κυριαζής και Νικολόπουλος αστόχησαν από ευνοϊκότατες θέσεις για γκολ). Τελικά με δυο γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού η αντίπαλη ομάδα έφτασε στη νίκη με 3-2, την οποία και δικαιούνταν βάσει της εικόνας του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Κωσταντάκης, Τσίτουρας, Μητρόπουλος, Μέλος, Οικονόμου, Κέφης, Κρόι, Αλεξόπουλος, Χατζής, Κολυβέρης, Παπακωνσταντής, Κυριαζής, Νικολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet