Εντός έδρας ήττα και… περιπέτειες για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα και… περιπέτειες για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Σε… περιπέτειες μπαίνει ο Απόλλων Χαλανδρίου μετά τη σημερινή εντός έδρας ήττα του με 2-1 από τη Λαύρα Αργυρούπολης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ (3ος όμιλος).

Η ομάδα των Βορείων “έπεσε” στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 28 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι στο 16΄ με τον Αγγελιδάκη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 40΄ με κεφαλιά του Παναγιώτου. Ωστόσο, ο Μήτρου στάθηκε μοιραίος παίκτης για τους “Χαλανδραίους” στο 64΄ αφού με δικό του αυτογκόλ οι παίκτες της Αργυρούπολης πανηγύρισαν ένα πολύτιμο “διπλό”.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα περιγράφει ως εξής τον αγώνα:

Μία ακόμα προβληματική εντός έδρας εμφάνιση για την ομάδα μας και ήττα από τη Λαύρα, δεύτερη φετινή, αποτέλεσμα που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες…

Βάλαμε αυτογκόλ… Και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η ομάδα μας δεν έκανε καλή εμφάνιση, παρ΄ όλα αυτά όμως, δεν δικαιούταν και να ηττηθεί. Σενάριο επαναλαμβανόμενο στο γήπεδό μας, βέβαια, και εννοείται ότι δεν (μπορεί να) πρόκειται για σύμπτωση. Ήταν, για όσους δεν έχουν αντιληφθεί, η έβδομη εντός έδρας ήττα, όταν εκτός έχουμε κάνει μόνο δύο!

Αλλο ένα νωθρό ξεκίνημα και γκολ από το πουθενά στο 18΄, σε μία εντελώς «κρύα» φάση από το πλάι, που ξεκίνησε από αράουτ. Κακή αμυντική συμπεριφορά και 0-1, ανταμοιβή για την ομάδα που έδειχνε μεγαλύτερη θέληση ως τότε.

Σταδιακά η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 40΄ με κεφαλιά του loco Παναγιώτου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μήτρου, ενώ στην εκπνοή του α΄ μέρους έφτασε και μία ανάσα από το 2-1, όταν ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ από κάθετη πάσα του Γογγολίδη, πλάσαρε σωστά, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή με υπερένταση από αμυνόμενο.

Στο β΄ μέρος αντιμετωπίζαμε λιγότερα προβλήματα αμυντικά, ελέγχαμε τον ρυθμό και, χωρίς να παίζουμε σπουδαία, είχαμε το πάνω χέρι. Το γκολ που ψάχναμε το βάλαμε, στο δικό μας τέρμα όμως… Ηταν το 64ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ΄ όλους, βρήκε πάνω στο πόδι του Μήτρου, 1-2…

Δυο-τρία λεπτά αργότερα χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, με τον Μήτρου να προσπαθεί να πάρει το αίμα του πίσω. Έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον τερματοφύλακα βγαίνοντας λίγο πλάγια, έστρωσε στον Παπουτσή, που όμως δεν πλάσαρε όπως έπρεπε, με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

Έκτοτε, δεν έγιναν πολλά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν άριστα στο παιχνίδι των καθυστερήσεων και των διακοπών, ολοκληρώνοντας το ματς με 11 παίκτες, παρά το δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Γογγολίδη. Η ομάδα μας, χωρίς καθαρό μυαλό, σπατάλησε όλες τις φάσεις (και δεν ήταν λίγες) που της προέκυψαν από στημένες μπάλες και έτσι δεν κατάφερε να αποτρέψει έστω την ήττα, μπαίνοντας χωρίς λόγο σε περιπέτειες… Απ΄ ό,τι φαίνεται, μία ήσυχη χρονιά δεν μπορούμε να την έχουμε…!

Απόλλων Χαλανδρίου: Σύρακας, Βλάχος, Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος (90΄ Γιαννόπουλος), Παπουτσής (67΄ Κούρος), Γαλανόπουλος, Βλογιανίτης (28΄ λ. τρ. Γογγολίδης), Μήτρου, Κανδεράκης.

Λαύρα Αργυρούπολης: Τζάκος, Ζαχόπουλος, Μακρογκίκας (74΄ Χάβος), Ομπιάνικα, Κωνσταντόπουλος, Παγκάκης, Κόρρας, Μηνόπουλος (46΄ Ψωμάς), Αγγελιδέλης, Σταματόπουλος (85΄ Γούλας), Μυτιληνός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet