Με δύο καινούργια λεωφορεία ενισχύεται η Δημοτική Συγκοινωνία Χαλανδρίου
Κοινωνία

Με δύο καινούργια λεωφορεία ενισχύεται η Δημοτική Συγκοινωνία Χαλανδρίου

Έτοιμα είναι τα δύο καινούργια λεωφορεία που κατασκευάστηκαν σε εργοστάσιο της Τσεχίας για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε η πρώτη παρουσίασή τους και τεστ ride στο αστικό περιβάλλον του Vysoké Mýto, της πόλης που βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο της κατασκευάστριας εταιρείας IVECO στην περιοχή Dobrovského 170 χλμ. νοτιοανατολικά της Πράγας.

Τα δύο λεωφορεία που μαζί με τα δύο mini bus που επίσης έχουν αγοραστεί και το ένα νέο λεωφορείο που προστέθηκε στη δύναμη της της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαλανδρίου θα αποτελέσουν τον νέο στόλο οχημάτων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ικανό, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις εξυπηρέτησης του κοινού στο αστικό περιβάλλον του Χαλανδρίου.

Τα συγκεκριμένα δύο λεωφορεία με 32 καθίσματα με ειδική θέση για ΑμεΑ και χώρο για 46 όρθιους, τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και έχουν όλες τις σύγχρονες διατάξεις που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο λεωφορείο: προστατευμένη καμπίνα οδηγού, χαμήλωμα του αμαξώματος για την παραλαβή επιβατών, προσβασιμότητα για επιβάτες ΑμεΑ, ηχοσύστημα, air condition, μεγάλη ακτίνα στροφής, μικρό μεταξόνιο, θερμαινόμενα τζάμια στον οδηγό κ.λπ.

Τα λεωφορεία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στους δρόμους της πόλης, καθώς τις επόμενες ημέρες πρόκειται να έρθουν οδικώς στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έγκρισης τύπου και έκδοσης πινακίδων ώστε με την επίσημη παράδοση να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet