«Πλημμύρισαν» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι δρόμοι του Χαλανδρίου
Κοινωνία

«Πλημμύρισαν» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι δρόμοι του Χαλανδρίου

«Πλημμύρισαν» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι δρόμοι του Χαλανδρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο παρουσίασε η Παιδική Χορωδία Ωδείου Κόνταλυ (Kodály) υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Πατσέα, στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου. Στο πιάνο συνόδευσε ο Παύλος Κόρδης.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ερμήνευσε και η παιδική χορωδία Ασπασία Κανατσούλη και το σύνολο εγχόρδων του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κεντέρη και την επιμέλεια της Λουκίας Γκαρδιακού την παραμονή των Χριστουγέννων στην κεντρική πλατεία. Υπεύθυνος ορχήστρας ο Φρανς Σεστάνη.

Κάλαντα και τραγούδια του Πόντου ερμήνευσε το συγκρότημα της Ένωσης Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας», υπό τους ήχους της ποντιακής λίρας. Τα μέλη του συγκροτήματος έκαναν περιδιάβαση στον πεζόδρομο, δίνοντας την ευκαιρία στους περαστικούς να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους.

Η Φιλαρμονική του δήμου Χαλανδρίου αφού πλημμύρισε με χριστουγεννιάτικες νότες το δημαρχείο την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 κατευθύνθηκε προς την κεντρική πλατεία της πόλης για να σκορπίσει τις γλυκές γιορτινές της μελωδίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet