Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Κοινωνικών Δομών Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Κοινωνικών Δομών Δήμου Χαλανδρίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κοινωνικών Δομών Δήμου Χαλανδρίου.

Ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Χαλάνδρι ευλόγησε την κοπή της πίτας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΜΚΟ Πορεία ΑΜΚΕ, Ιωάννης Μακρής, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους υγεία και ευημερία για μια καλή, δημιουργική χρονιά με προσφορά στον συνάνθρωπο.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τον αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χαβάτζα, γενικό διευθυντή Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σέργιο Γκάκα, τις δημοτικές συμβούλους Ευγενία Κατούφα και Μαρία Λοτσάρη καθώς και όλους τους υπεύθυνους των Κοινωνικών Δομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Δομών, μέχρι στιγμής το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί 1.027 άτομα (569 οικογένειες), το Κοινωνικό Φαρμακείο 509 άτομα, η Δομή Παροχής Συσσιτίων 243 άτομα και το Γραφείο Διαμεσολάβησης έχει εξυπηρετήσει πάνω από 2.000 άτομα. Στο Χαλάνδρι το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας – Πορεία ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) καθώς και τον Δήμο Χαλανδρίου.

Κοινωνικές Δομές Δήμου Χαλανδρίου: Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, τηλ. 210 6856805 & 210 6899918.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet