Ο δήμαρχος Χαλανδρίου στην ημερίδα «Τρίτη Ηλικία & Νοητική Υστέρηση»
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου στην ημερίδα «Τρίτη Ηλικία & Νοητική Υστέρηση»

Στην ημερίδα με τίτλο «Τρίτη Ηλικία & Νοητική Υστέρηση» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία Δικτύου Υποστήριξης της Μετάβασης στην Τρίτη Ηλικία των Νοητικά Υστερούντων Ανθρώπων», που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, εξέφρασε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, την «υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου στην προσπάθεια του Δικτύου, που στην πραγματικότητα υποκαθιστά το έργο της Κοινωνικής Πολιτικής το οποίο θα έπρεπε να είναι έργο του κράτους». Ο δήμαρχος δέχτηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επαίνους, τόσο για την παρουσία του στην ημερίδα όσο και για την προθυμία για συνεργασία που επιδεικνύει ο Δήμος με τους φορείς που συγκροτούν το Δίκτυο αυτό.

Οι φορείς αυτοί είναι η Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων – ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική  Υστέρηση «Εστία», το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» και η Ελληνική Εταιρεία Άνοιας – ΕΕΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet