«Γέφυρα Αγάπης» δημιουργεί ο Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα
Κοινωνία

«Γέφυρα Αγάπης» δημιουργεί ο Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα

Μια «Γέφυρα Αγάπης» δημιουργεί ο Πανελλαδικός Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Πρόκειται για μία δράση αλληλεγγύης «από τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους για τα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος προσκαλεί σε δράση για παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους και βρίσκονται στη χώρα μας, σαν συνέπεια των πολέμων που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή. Συγκέντρωση ρουχισμού, παπουτσιών, παιχνιδιών, σχολικών ειδών και τροφίμων για παιδιά από τριών έως δεκαεπτά ετών.

Η «Γέφυρα του Σόλωνα»
Η «Γέφυρα του Σόλωνα»

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στη «Γέφυρα των Παιδιών», τη «Γέφυρα του Σόλωνα», στη Λ. Κηφισίας και Στεφάνου Δέλτα (συνδέει το Χαλάνδρι με το Ψυχικό) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν σε κέντρα όπου υπάρχουν παιδιά: στο Ελληνικό, στο Σχιστό, στη Στεγαστική Κατάληψη Προσφύγων στο 5ο Λύκειο Αθηνών, και στον χώρο στέγασης προσφύγων City Plaza. Είναι μια πρωτοβουλία του SOS Τροχαία Εγκλήματα, και ειδικότερα γονιών που έχουν χάσει παιδιά, από τροχαία και όχι μόνο.

«Ας βοηθήσουμε όλοι προσφέροντας ότι μπορούμε για να ανακουφίσουμε λίγο αυτά τα παιδιά που γνώρισαν τη βαρβαρότητα του πολέμου και στερήθηκαν την γονεϊκή αγκαλιά. Μη διστάζετε να έρθετε. Αυτό το πολύ μικρό που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς είναι πολύ μεγάλο γι΄ αυτά», αναφέρεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση.

Ο Σύλλογος παρακαλεί τα πράγματα που θα προσφερθούν να είναι καινούργια ή αν έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα τρόφιμα να είναι μακράς διάρκειας σε συσκευασία που δεν έχει ανοιχτεί.

Ανάγκες:

Ρουχισμός: Εσώρουχα, καλοκαιρινά μπλουζάκια και παντελόνια – φορέματα, παπούτσια – πέδιλα, αθλητικά είδη, καπέλα.

Παιχνίδια: Επιτραπέζια, μπάλες ποδοσφαίρου- μπάσκετ, παιχνίδια για μικρότερα παιδιά.

Σχολικά είδη: Τσάντες, σακίδια, τετράδια, στυλό, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους κ.λπ.

Τρόφιμα: Γάλα μακράς διάρκειας, κρέμες – ζελέ (σε σκόνη), παιδικές τροφές (συσκευασμένες), μπισκότα, γλυκά που διατηρούνται (παστέλια, μαντολάτα, λουκούμια κ.λπ.).

Αντίστοιχη δράση διοργανώνει ο Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα την ίδια ημέρα, Κυριακή 8 Μαΐου 2016, Ημέρα της Μητέρας, και στην Αλεξανδρούπολη.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Jim

    Προτεραιότητα έχει η υποστήριξη τ ων κατοίκων του Χαλανδρίου, οι οποίοι είναι θύματα και τροχαίων εγκλημάτων και του οικονομικού πολέμιου που έχει ξεσπάσει στην χώρα μας και εχει πλήξει ιδιαίτερα το Χαλάνδρι.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet