Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αυτοσυμπόνοια υλοποιείται στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αυτοσυμπόνοια υλοποιείται στο Χαλάνδρι

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 10 Μαΐου 2016, η πρώτη συνάντηση του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος στην αυτοσυμπόνοια. Πρόκειται για μία συνεργασία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η εκπαίδευση αυτή πραγματοποιείται σε οκτώ δίωρες συναντήσεις 30 ατόμων, υπό την καθοδήγηση της υποψηφίου διδάκτωρος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Ειρήνης Καρακασίδου και την εποπτεία του καθηγητή Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αναστάσιου Σταλίκα.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι από Τρίτη 10 Μαΐου έως Τρίτη 28 Ιουνίου 2016. Συμμετέχουν ωφελούμενες του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων Χαλανδρίου και Κηφισιάς, άνεργες, ηλικίας 25-55 ετών. Στόχος είναι η εξοικείωσή τους με την έννοια της αυτοσυμπόνοιας και η εκμάθηση τεχνικών με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της συναισθηματικής τους κατάστασης και την ενίσχυση της ψυχικής τους ανθεκτικότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet