Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου στις 11/2
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου στις 11/2

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:00, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτοπούλου 2).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Πρόσληψη τακτικού προσωπικού για το έτος 2016.
  2. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2015 του Δήμου.
  3. Προσθήκη στην υπ΄ αριθμ. 9/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί Καθορισμού εισφορών για χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων για το Ο.Ε. 2016.
  4. Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την «Προμήθεια χημικών νερού των κολυμβητηρίων του Δήμου Χαλανδρίου».
  5. Έγκριση μίσθωσης πούλμαν με οδηγό για τη μεταφορά των μελών των ΚΑΠΗ, καθώς και για τη μεταφορά των παιδιών για την αθλητική κατασκήνωση 2016 (έσοδα camp).
  6. Λήψη απόφασης σχετικά με την αντικατάσταση ειδών της «Προμήθειας μηχανογραφικού εξοπλισμού, εκτυπωτών scanner και Λογισμικών» και τροποποίηση της Σύμβασης.
  7. Κατανομή ποσού 114.767,59 ευρώ Α΄ δόσης Ο.Ε. 2016 για χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών.
  8. Αναβάθμιση του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου από διθέσιο ολοήμερο σε πολυθέσιο.
  9. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των τμημάτων της Δ/νσης Πολιτισμού και  Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.
  10. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια πρωτότυπου φωτογραφικού αρχείου.
  11. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για δημιουργία παιδικού θεατρικού εργαστηρίου.
  12. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για τη δημιουργία μουσικού εργαστηρίου μάθησης σύγχρονης κιθάρας στους μαθητές των δημόσιων γυμνασίων του Χαλανδρίου.
  13. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για δημιουργία πειραματικού θεατρικού εργαστηρίου νέων και ενηλίκων.
  14. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Χαλανδρίου ως προέδρου με τον αναπληρωτή του στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων για το έτος 2016.
  15. Αίτημα πρακτικής άσκησης βοηθών βρεφονηπιοκόμων στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής.
  16. Λήψη απόφασης σκοπιμότητας για την προμήθεια: «Προμήθεια  δομικών υλικών» με Α.Μ. 3/16 για το έτος 2016.
  17. Διαπλάτυνση τμήματος υφιστάμενου πεζοδρομίου επί της οδού Πέλλης, στο Ο.Τ. 440α, έμπροσθεν παιδικής χαράς, δημιουργία εσοχής για 4 κάδους απορριμμάτων & ανακύκλωσης επί της οδού Ολύμπου στο Ο.Τ. 440α και δημιουργία 2 ραμπών ΑμεΑ επί της οδού Πέλλης στη συμβολής της με την οδό Ολύμπου στον Δήμο Χαλανδρίου.
  18. Έγκριση της μελέτης του έργου «Διαμόρφωση πλατείας στον Κ.Χ. 1170 του Δήμου Χαλανδρίου» για υποβολή προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
  19. Έγκριση της μελέτης του έργου «Διαμόρφωση πλατείας στον Κ.Χ. 1265 του Δήμου Χαλανδρίου» για υποβολή προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
  20. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) για το έργο: «Συντήρηση Δημοτικού Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Α.Μ. 7/15».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet