Μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο ηχούν στο Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτισμός

Μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο ηχούν στο Θέατρο Ρεματιάς

Μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο θα ηχήσουν στο Θέατρο Ρεματιάς την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 «Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Η μουσική παράσταση «Tempo y Εmotion» («Ρυθμός και Συναίσθημα») περιλαμβάνει γνωστές και αγαπημένες συνθέσεις δημιουργών όπως ο Άστορ Πιατσόλα, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας, που «σφράγισαν» σημαντικές στιγμές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Θα παρουσιαστούν επίσης θέματα από τη τζαζ μουσική καθώς επίσης και ισπανικά κομμάτια.

Ένα ταξίδι στον χρόνο με μουσικές και αγαπημένα τραγούδια που σφράγισαν τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Γιατί… όλες σχεδόν οι ταινίες αφηγούνται μία ιστορία αγάπης. Γιατί… όλες σχεδόν οι μουσικές τραγουδούν μια ιστορία αγάπης.

Μαρία Ρεμπούτσικα
Μαρία Ρεμπούτσικα

Καλλιτεχνική επιμέλεια – βιολί – τραγούδι: Μαρία Ρεμπούτσικα

Πιάνο: Λία Μιχαηλίδου

Φλάουτο, τραγούδι: Ειρήνη Σγουρίδου

Μπάσο: Θανάσης Σοφράς

Τύμπανα: Κώστας Καλογήρου

Video art: Ραχήλ Καλατζοπούλου

 

​Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet