Εξέδιδαν και βίαζαν 14χρονη σε διαμέρισμα στη Λάρισα
Κοινωνία

Εξέδιδαν και βίαζαν 14χρονη σε διαμέρισμα στη Λάρισα

Στα δίχτυα μαστροπών είχε πέσει μία 14χρονη στη Λάρισα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα μέσα Αυγούστου ένας 55χρονος την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα και την εξωθούσε στην πορνεία.

Ο 55χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, κατηγορούμενος για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό σε βάρος της ανήλικης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη και 56χρονος, με την κατηγορία της απλής συνέργιας σε μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει άλλα τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες κι έναν Αλβανό, που κατηγορούνται για βιασμό της 14χρονης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στο μεταξύ, ένας 40χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στους Αμπελοκήπους, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 40χρονος, υπήκοος Αλβανίας, προσέγγισε 11χρονη με το πρόσχημα ότι είναι γυμναστής. Στη συνέχεια, αφού την οδήγησε σε παρακείμενο παγκάκι, προσφέροντάς της αναψυκτικό, ασέλγησε σε βάρος της.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet