Πασχαλινό Bazaar από τη Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
Κοινωνία

Πασχαλινό Bazaar από τη Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar της ομάδας της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθήνα), την Κυριακή 10 Απριλίου 2016. Το Πασχαλινό Bazaar θα διαρκέσει μία ημέρα, από τις 12.00 έως τις 18.00, και θα έχουμε τη δυνατότητα με την παρουσία μας, να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο της ομάδας.

Στη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση η Straycare.gr αναφέρει:

Από το Bazaar θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα προϊόντα που όλοι αγαπήσατε, αλλά και τα καινούργια μοναδικά προϊόντα που ετοιμάσαμε μόνο για εσάς! Είναι μια ευκαιρία να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που έχουν την ανάγκη μας, επιλέγοντας από το bazaar μας τα πασχαλινά δωράκια για τα παιδάκια, τους συγγενείς και τους φίλους σας, αλλά και τις λαμπάδες!

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εσάς και τους μικρούς μας φίλους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας, συνοδευόμενο από τα υπέροχα γλυκίσματα που θα προσφέρουν γνωστά ζαχαροπλαστεία, αλλά και να γνωρίσετε μερικούς από τους τετράποδους φίλους μας που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια. Ίσως, δυο μάτια και μια κουνιστή ουρά να σας κλέψουν την καρδιά και γίνουν μέλος της δική σας!

Σκοπός και στόχος της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας, την οποία σας καλούμε να την υποστηρίξετε με την παρουσία σας στο Πασχαλινό Bazaar. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε να συνεισφέρουμε όλοι μαζί στην αλλαγή της νοοτροπίας και της παιδείας του σύγχρονου ανθρώπου και κυρίως των νέων ανθρώπων και των παιδιών, με μοναδικό σκοπό την προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, τόσο εμείς, όσο και οι τετράποδοι φίλοι μας, υποστηρίζοντας αυτήν την ενέργειά μας! Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και έχοντας μόνο οδηγό τη ζεστασιά της καρδιά σας, ξεκινήστε και εμείς θα σας περιμένουμε… με πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

Λίγα λόγια για την Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και με τις ενέργειές τους έχουν ως βασική επιδίωξη να συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και αναλαμβάνει περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, που χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής, από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εθελοντές της ομάδας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ανθρώπων που στηρίζουν το έργο τους, αποκτούν ειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, παροχής πρώτων βοηθειών και τελικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των “υιοθεσιών” των αδέσποτων ζώων.

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας και χορηγίες.

Πληροφορίες

  • ΡΟΜΑΝΤΣΟ 216 7003325
  • STRAYCARE.GR 6979 522511, 6976 134815

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet