Πυρ ομαδόν κατά Σαββίδη και Καλογρίτσα στο ΣτΕ
Οικονομία-Αγορά

Πυρ ομαδόν κατά Σαββίδη και Καλογρίτσα στο ΣτΕ

Πυρ ομαδόν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τη διαδικασία τηλεοπτικών αδειών, το απόγευμα της Παρασκευής, εναντίον των επιχειρηματιών Βλαδίμηρου Καλογρίτσα και Ιβάν Σαββίδη.

Όλοι οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών που έχουν προσφύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο και ζητάνε την ακύρωση του διαγωνισμού, κατά την ανάπτυξη των επιχειρημάτων τους εντόπισαν κατά την πολύωρη απογευματινή συνεδρίαση αδυναμίες στους φακέλους των δύο, ενώ τους κατηγόρησαν ότι με τη στάση τους στις άδειες ανέβασαν πολύ το τίμημα με αποτέλεσμα να λειτουργούν με κανόνες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν την άδεια, όπως ο Σκάι, ζήτησαν την αναβολή της καταβολής της πρώτης δόσης, που πρέπει να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου, έως την έκδοση της απόφασης τουλάχιστον των ασφαλιστικών μέτρων από το ΣτΕ, που θα γίνει το αργότερο μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι αποκαλύψεις των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star για τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη, που μπήκαν ως εγγύηση για τον έλεγχο των πόθεν έσχες του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με τον Alpha η εταιρεία ΑΓΙΑ του Σπύρου Καραμπάτσου, που παραχώρησε την έκταση ως εγγύηση, είναι εταιρεία-φάντασμα με άγνωστη έδρα και Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Star αποκάλυψε ότι για την εμφάνιση των εκτάσεων χρησιμοποιήθηκε και πληρεξούσιο νεκρής!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έκταση βοσκοτόπων 5.000 στρεμμάτων είναι μηδαμινής αξίας, ενώ εμφανίζονται και ιδιοκτήτες που δηλώνουν άγνοια γιατί οι εκτάσεις τους μπήκαν ως εγγύηση στη γνωστή πλέον διαδικασία του ελέγχου του πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού…

Πηγή: in.gr/ Γιάννα Παπαδάκου /Newsroom ΔΟΛ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet