Τα φλερτ των «αδειούχων» με τα υπάρχοντα τηλεοπτικά κανάλια
Κοινωνία

Τα φλερτ των «αδειούχων» με τα υπάρχοντα τηλεοπτικά κανάλια

Την ολοκλήρωση των ελέγχων πόθεν έσχες αναμένουν οι υποψήφιοι καναλάρχες, ώστε να πάρουν σάρκα και οστά τα όσα ακούγονται περί σύμπραξης «αδειούχων» με κατόχους «στρωμένων καναλιών».

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα» της Πέμπτης, επαφές και σχεδιασμοί γίνονται σε κάθε περίπτωση. Δεν αμφισβητούνται για παράδειγμα από το περιβάλλον Καλογρίτσα οι επαφές με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Στο τηλεοπτικό στρατόπεδο Καλογρίτσα, που προς το παρόν φιλοξενείται στα κεντρικά της κατασκευαστικής του εταιρείας Τοξότης στη Νέα Σμύρνη, η κινητικότητα που είχε αρχίσει από καιρό συνεχίζεται στον ίδιο βαθμό αναφέρουν τηλεοπτικοί παρατηρητές και ερμηνεύουν τη σταθερότητα ως θέση αναμονής για επικείμενο joint venture κατά την επιχειρηματική ορολογία.

Μια άλλη εκδοχή διαμορφώνεται από την παρατήρηση της σημειολογίας των ειδήσεων. Δείκτης είναι το γεγονός, όπως υποστηρίζεται από παρατηρητές του χώρου, ότι στα δελτία ειδήσεων των Star και Alpha δεν έπαιξε το θέμα με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με τη Δικαιοσύνη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και το ερμηνεύουν ως διάθεση των καναλιών που δεν πήραν άδεια να κρατήσουν στάση η οποία να εκπέμπει μήνυμα διαπραγματευτικής διάθεσης προς τον τέταρτο υπερθεματιστή του δημοπρατικού διαγωνισμού για άδειες εθνικής εμβέλειας.

Η Άλτερ Έγκο του κ. Μαρινάκη πάντως αναπτύσσει και εξελίσσει στρατηγικά σχέδια για την επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο. Σε επίπεδο προγράμματος εκπρόσωπος της τηλεοπτικής εταιρείας είχε επαφή με πρώην επιτελικό στέλεχος του Mega.

Το Epsilon, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, εμφανίζεται αισιόδοξο για την επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο. Το νεόκοπο κανάλι ενημέρωσε χθες ότι «ξεκινά δυναμικά στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2016-2017».

Εν τω μεταξύ, με αφορμή τη διάθεση των υποψήφιων καναλαρχών να τρενάρουν την καταβολή της πρώτης δόσης, η κυβέρνηση αποσαφηνίζει ότι θα δρομολογηθούν όσα προβλέπονται από το νομικό πλαίσιο.

«Θα τηρηθεί το γράμμα του νόμου» υπογράμμισε από την ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το αίτημα των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών να μην καταβάλουν την πρώτη δόση ώσπου να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet