Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας 6-12/8
Αυτοδιοίκηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας 6-12/8

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην οδό Αιόλου Δήμου Αθηναίων από το Σάββατο 6 έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδικής υποδομής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στο τμήμα της οδού Αιόλου μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου, ως εξής:

  • Προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σταδίου.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται από τις οδούς Πατησίων και Πανεπιστημίου προς την οδό Σταδίου, θα πραγματοποιείται ως ακολούθως: δεξιά Πανεπιστημίου – πλατεία Ομονοίας – Αγίου Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Πειραιώς – πλατεία Ομονοίας – Σταδίου.

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τροποποίηση στάθμης φρεατίων στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο (ΠΑΟΔ) της Περιφέρειας Αττικής», και θα εκτελεστούν από την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet