Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 18/2
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 18/2

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για τη μελέτη:  «Σύνταξη Συμπληρωματικών Μελετών για την Ωρίμανση και την  Κατασκευή των Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Έργα Ενίσχυσης Υφιστάμενου Συλλεκτήρα Σ7», συνολικού προϋπολογισμού 30.000,00 ευρώ, (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης για το έργο: «Δράσεις  κοινωνικής πολιτικής για την ενίσχυση οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην περιοχή του Δήμου Πετρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 83.760,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου).
  3. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 287/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης: «Παρακολούθηση τοξικών ή και δυνητικώς τοξικών  μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας οστρακοειδών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής», προϋπολογισμού 10.920,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23% και των νόμιμων κρατήσεων 10%) (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για προμήθειες της Περιφέρειας Αττικής έτους 2016 (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  5. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή αίτησης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στο Πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας «Balkan-Med» και αναζήτηση εταίρων (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet