Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 2 Ιουνίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 2 Ιουνίου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου-Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για το έργο «Ασφαλής πρόσβαση μαθητών πέριξ σχολικών συγκροτημάτων Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού» για το έργο «Συντήρηση και αποκατάσταση του στίβου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Στέλιος Κυριακίδης”» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για το έργο «Κατασκευή κτηρίου πολλαπλών χρήσεων για πολιτιστικές δραστηριότητες στο Ο.Τ. 674 στη Δημοτική Κοινότητα Καματερού» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού  για το έργο «Αποκαταστάσεις και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού μετά την πλημμύρα της 22.10.2015» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου για το έργο «Επανακατασκευή παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  6. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για το έργο «Επισκευές και βελτιώσεις περιβάλλοντα χώρου τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Σμύρνης για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου» (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  8. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για το έργο «Συντήρηση επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου νήσου Κυθήρων» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  9. Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016 (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  10. Έγκριση παράτασης της σύμβασης ασφαλιστικής κάλυψης των υπηρεσιακών οχημάτων και μηχανημάτων έργου των Π.Ε. Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου και Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  11. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης συνολικού ποσού 986.160,00 ευρώ και επιμερισμός του ανά δικαιούχο του προγράμματος «Διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες» (εισηγητές η αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  12. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 381/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Πετρούπολης (ημέρα Παρασκευή) της Δ΄ Αθηνών του Δήμου Πετρούπολης (εισηγητής ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet