ΤΕΒΑ: 3 στοχευμένες διανομές στον Βόρειο Τομέα σε 3.577 ωφελούμενους
Περιφέρεια Αττικής

ΤΕΒΑ: 3 στοχευμένες διανομές στον Βόρειο Τομέα σε 3.577 ωφελούμενους

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκλήρωσε η Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα την πρώτη φάση υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με τις κοινωνικές συμπράξεις, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Συνολικά, 3.577 ωφελούμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, η υλοποίηση του οποίου ξεκίνησε τον Μάρτιο και περιελάβαμβανε τρεις διανομές στους δικαιούχους έξι Δήμων και δύο Ιερών Μητροπόλεων από την Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα (Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Χαλανδρίου, καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας και η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού).

1.781 οικογένειες παρέλαβαν πλήθος προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής, τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και βρεφικών ειδών (Πίνακας με ποσότητες που διανεμήθηκαν).

Ενδεικτικά, οι δικαιούχοι παρέλαβαν:

  • 31. 628 κιλά πορτοκάλια
  • 15.768 πακέτα μακαρόνια
  • 7.210 μπουκάλια ελαιόλαδου
  • 6.081 τεμάχια νωπού κοτόπουλου
  • 10.222 κιλά μήλα

Σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό της Π.Ε, Βορείου Τομέα και των συνεργαζόμενων εταίρων, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για τη φετινή χρονιά μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ οι δικαιούχοι του προγράμματος θα λάβουν και συνοδευτικές υπηρεσίες στη βάση των αναγκών τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet