Ανοιχτά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόεδρο στη Ν.Δ. τάσσεται ο Σωτήρης Ησαΐας
Πρόσωπα

Ανοιχτά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόεδρο στη Ν.Δ. τάσσεται ο Σωτήρης Ησαΐας

Ξεκάθαρη θέση, χωρίς περιστροφές, σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παίρνει ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών, κατά τις προηγούμενες εκλογές, Σωτήρης Ησαΐας.

Όπως και στον α’ γύρο των εκλογών, όταν πολύ νωρίς είχε βγει και στήριξε ανοιχτά τον υποψήφιο πρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη, έτσι και τώρα, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Σωτ. Ησαΐας, αν και αναγνωρίζει την «πολυετή αγωνιστική παρουσία» στην παράταξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για νέο πρόεδρο του κόμματος.

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρει:

Ανάρτηση Σ. Ησαΐα για εκλογές στη Ν.Δ.

«Με πολιτική ευθύτητα και ανθρώπινη ειλικρίνεια και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών του πρώτου γύρου στη Ν.Δ., έχοντας συνειδητά στηρίξει πολιτικά την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη κα σεβόμενος την πολυετή αγωνιστική παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συνεχίζω να στηρίζω την ενωτική ανανέωση της Ν.Δ., για ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα, με ισότιμες αξιοκρατικές ευκαιρίες στα στελέχη και τα μέλη του. Στηρίζω το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο και το πρόγραμμα των πρώτων 111 ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ψηφίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Αν μη τι άλλο, ο Σωτ. Ησαΐας, την ώρα που οι περισσότεροι πολιτευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθούν να διατηρήσουν «διπλωματική» στάση σε ό,τι αφορά τις εκλογές στη Ν.Δ., βγαίνει ανοιχτά και παίρνει θέση, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα υποστεί και το όποιο πολιτικό κόστος σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως προσδοκά…

Κάτι που, πάντως, δεν ξενίζει όσους έχουν παρακολουθήσει τη στάση του Σωτ. Ησαΐα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, όπου, πολλές φορές, δεν διστάζει να χαράσσει τη δική του προσωπική πορεία, ανεξάρτητα της δημοτικής παράταξης στην οποία (ακόμη) ανήκει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet