Ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά για τους Αεροπροσκόπους Πεύκης
Κοινωνία

Ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά για τους Αεροπροσκόπους Πεύκης

Ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά για τους Αεροπρόσκοπους Πεύκης με τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2016, στην εστία τους, στο βαγόνι που βρίσκεται στο άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη.

Από τον αγιασμό των Αεροπροσκόπων ΠεύκηςΕκ μέρους του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, ευχές απηύθυνε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Φωτίδης τονίζοντας την αξία του προσκοπισμού. Ο προσκοπισμός βασίζεται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην αλληλεγγύη, τον αλτρουισμό, την αγάπη για τη φύση, ιδανικά που περνούν κρίση τα τελευταία χρόνια»

Με αφορμή τον αγιασμό, η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Άννα Ασπραδάκη, η οποία παρέστη στην εκδήλωση, σημειώνει: «Συγχαρητήρια στους βαθμοφόρους του συστήματος που θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο για αυτόν τον ιερό σκοπό, Καθώς και στους γονείς που έχουν καταλάβει τη σημασία του προσκοπισμού και παροτρύνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτόν. Ιδανικός στόχος και κύριο μέλημα όλων μας θα είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε όλο αυτό το μαγικό ταξίδι του προσκοπισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet