Επικριτικά σχόλια Δ. Κωνστάντου και Μ. Πάγκαλου για τη ματαίωση του Δ.Σ.
Πολιτική

Επικριτικά σχόλια Δ. Κωνστάντου και Μ. Πάγκαλου για τη ματαίωση του Δ.Σ.

Με επικριτικό ύφος και… υπονοούμενα σχολιάζουν στις σελίδες τους στο Facebook τη σημερινή ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ελλείψει απαρτίας, οι επικεφαλής των παρατάξεων Ριζοσπαστική Ανατροπή, Μανόλης Πάγκαλος και Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος.

Σχόλιο Μανόλη ΠάγκαλουΣχόλιο Δημήτρη ΚωνστάντουΟ κ. Μ. Πάγκαλος κάνει λόγο για «απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου» και βάζει ερωτηματικά για την απουσία «13 συμβούλων της διοίκησης», ενώ από την πλευρά του ο κ. Δ. Κωνστάντος αναφέρεται σε «μεθοδεύσεις του φοβικού στον διάλογο δημάρχου και στη λυπηρή συναίνεση του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Η αλήθεια είναι πως παρ’ ό,τι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο (άλλωστε ήταν και ημέρα του Δημότη), η γενικότερη αίσθηση ήταν (και καλλιεργείτο για ώρα από μπηχτές και σχόλια δημοτικών συμβούλων) ότι δεν θα επιτυγχάνετο απαρτία. Κάτι που, τελικώς, επιβεβαιώθηκε.

Άδεια τα περισσότερα έδρανα της διοίκησης, αλλά και της μείζονος μειοψηφίας.
Άδεια τα περισσότερα έδρανα της διοίκησης, αλλά και της μείζονος μειοψηφίας.

Μάλιστα, εκείνες που σχολιάστηκαν περισσότερο ήταν οι απουσίες από πλευράς της διοίκησης του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, αλλά και η… σύσσωμη απουσία της μείζονος μειοψηφίας.

Και όλα αυτά σε μία συνεδρίαση όπου, μεταξύ άλλων, θα συζητείτο και το ζήτημα του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, μετά και τον θόρυβο που έχει ξεσηκώσει η υπόθεση με το «πράσινο σημείο» στη Λυκόβρυση (Ανάβει φωτιές το «πράσινο σημείο» στη Λυκόβρυση).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet