Έκανε το μεταγραφικό μπαμ με Παπαμακάριο ο ΑΣΕΔ
Ο Μανόλης Παπαμακάριος με τον υπεύθυνο Χορηγιών και συνεργασιών στο τμήμα μπάσκετ, Αντώνη Λουκά.
Αθλητισμός

Έκανε το μεταγραφικό μπαμ με Παπαμακάριο ο ΑΣΕΔ

Σε μια μεταγραφή εμπειρίας και ουσίας προχώρησε η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα, η οποία ανακοινώνει την απόκτηση του 36χρονου guard Μανόλη Παπαμακάριου, o οποίος υπέγραψε στα γραφεία του Συλλόγου το νέο του συμβόλαιο.

Ποιος είναι ο Μ. Παπαμακάριος

Ο Μανόλης Παπαμακάριος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26/8/1980, έχει ύψος 1,92μ. «και για το πλήρες βιογραφικό του χρειάζονται… χιλιάδες λέξεις μιας και πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους καλαθοσφαιριστές, με τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ΑΣΕΔ στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο παίκτης εκίνησε την καριέρα του από το Περιστέρι (1998-2004) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μακεδονικό (04-05), Ολυμπιακό (05-08, όπου διετέλεσε και αρχηγός των Πειραιωτών), Πανελλήνιο (08-11), στην Ισπανική Λαγκούν Άρο (11-13), στον Πανελευσινιακό (13-14), επέστρεψε στην Ισπανία για τη Φουενλαμπράδα (2014),  στον ΚΑΟΔ (14-15) και στον Φάρο Κερατσινίου (15-16).

Το παλμαρέ του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν ευρωπαϊκό τελικό (ULEB Cup) το 2005 με τον Μακεδονικό, δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό το 2008 και τον Φάρο Κερατσινίου φέτος (2016) και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1998 με την Εθνική ομάδα των Εφήβων. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες και φυσικά και με αυτή των ανδρών!

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές του Φάρου Κερατσινίου στην κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Αγωνίστηκε σε 26 αγώνες της κανονικής περιόδου της Α2, με μέσο όρο 10,3 πόντους, 2,5 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο.

«Να καταθέσουμε ψυχή και σώμα στο παρκέ…»

«Ο Δούκας έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια το φετινό καλοκαίρι, έχει κρατήσει ένα μεγάλο μέρος του περσινού βασικού του κορμού και το έχει ενισχύσει με ποιοτικές προσθήκες. Πρόκειται για ένα άκρως φερέγγυο σωματείο, με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων δεν με έκανε να σκεφτώ καθόλου πριν πω το “ναι” στην πρόταση που μου κατέθεσε η διοίκηση του συλλόγου», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΔ ο Μανόλης Παπαμακάριος, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν:

«Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους και… ταμπέλες. Αυτό που προέχει είναι να καταθέσουμε όλοι μας ψυχή και σώμα στο παρκέ, από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι όλοι θα χαμογελούμε στο τέλος με το αποτέλεσμα που θα φανεί στο παρκέ και θα δικαιώσουμε τη διοίκηση για τις επιλογές της».

( Στη φωτό Ο Μανόλης Παπαμακάριος με τον υπεύθυνο Χορηγιών και συνεργασιών στο τμήμα μπάσκετ, Αντώνη Λουκά, κάτα τη διάρκεια της υπογραφής του διετούς συμβολαίου) —

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet