Παραολυμπιονίκες αθλητές του ΑΣΚΑ Μαρούσι βραβεύει ο Δήμος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Παραολυμπιονίκες αθλητές του ΑΣΚΑ Μαρούσι βραβεύει ο Δήμος Αμαρουσίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου θα τιμήσει, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, τους τρεις Παραολυμπιονίκες, αθλητές του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου για τις σημαντικές διακρίσεις που κατέκτησαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο δημαρχείο της πόλης

Πρόκειται για τους Παραολυμπιονίκες:

  • Παναγιώτη Τριανταφύλλου, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Σπάθη, κατηγορίας Β.
  • Κώστα Δήμου, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε πάγκο, στην κατηγορία +107 Kg.
  • Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, ο οποίος τιμήθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με το βραβείο «Youn Whang Dai», που αποτελεί παγκόσμια αναγνώριση.

Οι αθλητές που επιλέγονται για το βραβείο «Youn Whang Dai» θεωρούνται ως οι αθλητές που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το πνεύμα των Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, Σύρος πρόσφυγας που προπονείται με τον ΑΣΚΑ Αμαρουσίου συμμετείχε στο άθλημα της κολύμβησης με την ομάδα των Ανεξάρτητων Παραολυμπιακών Αθλητών. Ήταν εκείνος που παρέδωσε τη Φλόγα στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει πρόσκληση στους πολίτες να παραστούν στην τελετή βράβευσης σημειώνοντας: «Σας περιμένουμε, να τιμήσουμε μαζί τους ξεχωριστούς αθλητές μας, λαμπρό παράδειγμα θέλησης και μεγαλείου ψυχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet