Τρεις νίκες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους
Αθλητισμός

Τρεις νίκες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν όλες οι ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Τα αποτελέσματα των αγώνων για τις κορασίδες, τις παγκορασίδες και τα μίνι του ΓΣΑΠ:

Κορασίδες: Α.Σ. Λέων Κορωπίου – ΓΣΑΠ: 28-44

Δεκάλεπτα: 18-08, 04-07, 06-13, 00-16

Εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ, στον πρώτο τους αγώνα για το νέο έτος. Η εμφάνιση των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής στο πρώτο δεκάλεπτο προβλημάτισε, αλλά στη συνέχεια, με την παρότρυνση του προπονητή τους, «θυμήθηκαν» ότι η καλή αγωνιστική παρουσία χρειάζεται πάντα συγκέντρωση και προσπάθεια, ισορρόπησαν τον αγώνα, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά.

Επόμενος αγώνας εντός έδρας το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Ένωση Ιλίου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Παγκορασίδες: Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής – ΑΕΝΚ: 58-16 (Για το πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας)

Δεκάλεπτα: 22-6, 6-2, 18-2, 12-6

Με μία υγιεινή προπόνηση ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδας μας, απέναντι στην ΑΕΝΚ. Η προπονήτρια έδωσε την ευκαιρία σε παίκτριες που δεν παίζουν πολύ να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, δίνοντας έμφαση περισσότερο στην άμυνα.

Μετά το τέλος το παιχνιδιού τα κορίτσια μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια, όπου τους μίλησε ο τεχνικός διευθυντής κ. Τσίκος, κάνοντας μια αποτίμηση της περιόδου. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με το πιο ενδιαφέρον γεγονός το οποίο ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το μοίρασμα των καινούργιων φούτερ που παρήγγειλαν τα κορίτσια.

Μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά των παγκορασίδων τα κορίτσια του ΓΣΑΠ έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και να επιδιώξουν τη διάκριση.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Μαντζαφίνη, Κάνιστρα , Αλεξάνδρου, Τοτόση, Κατακουζηνού, Γιαννακού, Καλαμβόκη, Τοτού, Σακκά, Πολυμένου, Αλεξανδράτου, Δασκαλάκη, Κασκαβέλη.

Τουρνουά Μίνι: Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης – ΓΣΑΠ: 33 – 38

Οκτάλεπτα: 8-6, 1-11, 9-8, 10-7, 5-6

Μπορεί να πέρασαν περίπου 3 βδομάδες από το τελευταίο παιχνίδι, τα κορίτσια του ΓΣΑΠ, όμως, διατήρησαν τη φόρμα και την αγωνιστική τους δραστηριότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα κορίτσια του Αγίου Νικολάου αντιμετώπισαν δυναμικά και στα ίσια την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, με αποτέλεσμα στα τέσσερα από τα πέντε οκτάλεπτα το σκορ να είναι πολύ κοντά. Η διαφορά όμως που δημιουργήθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο ήταν αρκετή για να χαρίσει στην ομάδα των μίνι του ΓΣΑΠ το ροζ φύλλο.

Το επόμενό παιχνίδι είναι στις 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:00 με τον Αετό Πικερμίου στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Λιοντάκη Ι., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet