Α’ ΕΠΣΑ: Νίκες πανηγύρισαν Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Βριλήσσια, Πανερυθραϊκός, Χαλάνδρι και Μελίσσια
Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: Νίκες πανηγύρισαν Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Βριλήσσια, Πανερυθραϊκός, Χαλάνδρι και Μελίσσια

Μία ακόμη αγωνιστική, η 8η για τους ομίλους 1ο και 2ο και η 7η για τους ομίλους 3ο και 4ο ολοκληρώθηκε στην Α’ ΕΣΠΑ. Οι ομάδες του Βόρειου Τομέα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα σημείωσαν 6 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Στον 1ο όμιλο ο Κένταυρος έχασε στα Βριλήσσια από τον Άγιαξ Ταύρου με σκορ 2-0, ενώ η Αγία Παρασκευή κατατρόπωσε το Περιστέρι με 4-0. Τέλος, η Λυκόβρυση, στον Βύρωνα, γνώρισε την ήττα από τη Δόξα με σκορ 3-0.

Δείτε τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Στον 2ο όμιλο στο πρώτο τοπικό ντέρμπι ο Χολαργός επικράτησε εντός έδρας της Νέας Ιωνίας με 2-0, ενώ τα Βριλήσσια πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο του Ηρακλείου, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 1-0.

Δείτε τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο ο μοναδικός εκπρόσωπος του Βόρειου Τομέα, ο Πανερυθραϊκός, νίκησε στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίς το Ίλιο με 3-1.

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου

Τέλος, στον 4ο όμιλο, σε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι, το Χαλάνδρι πήρε μεγάλο «διπλό» στο γήπεδο του Χολαργού απέναντι στον Παπάγο τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-1. Στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου ο Απόλλων «στραβοπάτησε» απέναντι στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων από την οποία έχασε με 1-0, ενώ τα Μελίσσια επικράτησαν εντός έδρας του Χαϊδαρίου με σκορ 2-0.

Δείτε τη βαθμολογία του 4ου ομίλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet