Κύπελλο ΕΠΣΑ: «Διπλό» στο «Ελ Πάσο» και πρόκριση στα ημιτελικά για την Αγία Παρασκευή – Αποκλείστηκαν τα Βριλήσσια
Αθλητισμός

Κύπελλο ΕΠΣΑ: «Διπλό» στο «Ελ Πάσο» και πρόκριση στα ημιτελικά για την Αγία Παρασκευή – Αποκλείστηκαν τα Βριλήσσια

Δύο ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών, η Αγία Παρασκευή και τα Βριλήσσια, αγωνίζονταν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, στην πρώτη φάση των προημιτελικών του 49ου κυπέλλου ΕΠΣΑ. Τελικώς, η «Santa»… σφράγισε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ οι Βριλησσιώτες αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Η «Santa»… άλωσε το «Ελ Πάσο»

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η Αγία Παρασκευή μετά το «διπλό» μέσα στο «Ελ Πάσο» επί της Καλλιθέας, την οποία κέρδισε με σκορ 2-0.

Η «Santa» άνοιξε το σκορ στο 39′, με τον Κραψίτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 87′ με τον Μπόλη, αποκλείοντας τη γηπεδούχο ομάδα, που παρατάχθηκε στο παιχνίδι με αρκετές απουσίες.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Φαρμάκης, Ντρούγκας, Αγγελόπουλος (46′ Κρητικός), Παντελίδης, Βιδάλης, Βελέτης, Πικούλης (68′ Καλτσάς), Κώστας (46′ Στούπης), Νταουτάι, Μπέλης (46′ Σταύρου), Σαραντόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Ζυγοκώστας (85′ Σουβατζογλου), Χατζίου, Τριανταφυλλίδης (90+1′ Ζαφείρης), Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης, Μπόλης, Τσοπανάκος (74′ Καρούντζος), Κραψίτης (86′ Ψαραδέλης).

Δεν τα κατάφεραν τα Βριλήσσια

Μέσα στο γήπεδο των Βριλησσίων η τοπική ομάδα αντιστάθηκε στον Άγιο Ιερόθεο για 120 λεπτά, διατηρώντας την ισοπαλία (1-1), αλλά τελικά λύγισε στα πέναλτι, όπου έχασε με σκορ 3-1.

Από τον Βόρειο Τομέα την επόμενη Τετάρτη (15/1) θα δούμε εάν η Κηφισιά, που αγωνίζεται απέναντι στον Φωστήρα, θα είναι η δεύτερη… Βόρεια ομάδα που θα παίξει στα ημιτελικά του θεσμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet