Νίκες για Ηράκλειο, Απόλλωνα Χαλανδρίου και Χαλάνδρι στην Α’ ΕΠΣΑ
apollonhalandriou.gr
Αθλητισμός

Νίκες για Ηράκλειο, Απόλλωνα Χαλανδρίου και Χαλάνδρι στην Α’ ΕΠΣΑ

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου, η 5η αγωνιστική για τα πρωταθλήματα των 1ου και 2ου ομίλων της Α’ ΕΠΣΑ, καθώς και η 4η αγωνιστική για τους 3ο και 4ο ομίλους. Η συγκομιδή των ομάδων του Βόρειου Τομέα Αθηνών ήταν 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στον 1ο όμιλο, η Λυκόβρυση γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Δάφνη Π. Φαλήρου με σκορ 2-0, ενώ στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η τοπική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Κένταυρο Βριλησσίων.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Για τον 2ο όμιλο, τα Βριλήσσια φιλοξένησαν τον Άτταλο, από τον οποίο και έχασαν με 2-1, ενώ Χολαργός και Σούρμενα έμειναν στο 1-1. Τέλος, στη Ν. Ιωνία το Ηράκλειο πήρε το «διπλό», κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 1-0.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Στον 3ο όμιλο ο μοναδικός εκπρόσωπος του Βόρειου Τομέα, ο Πανερυθραϊκός, έχασε στο Π. Φάληρο με σκορ 1-0.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Τέλος, για τον 4ο όμιλο τα Μελίσσια έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τους Αγίους Αναργύρους, απέναντι στην Ελπίδα, ενώ αντίστοιχο αποτέλεσμα πέτυχε ο Παπάγος στο γήπεδο της Ηλιούπολης, απέναντι στη Διάνα. Ο Απόλλων Χαλανδρίου επιβλήθηκε στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου της Θύελλας Αγ. Δημητρίου με σκορ 2-1, ενώ το Χαλάνδρι νίκησε εντός έδρας τον Ιάσονα με 3-0.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet