Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ στο ΣΤΟ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ στο ΣΤΟ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, συμμετείχε στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης  για τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου και για την προετοιμασία και τον καλύτερο συντονισμό της παρούσης αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη του ΣΤΟ συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ, Παναγιώτης Μπόλλας, ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κοκορόσκος, και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιδημάρχους και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τον εξαιρετικό σχεδιασμό για την παρούσα αντιπυρική περίοδο. Ο ΣΠΑΠ θα είναι κοντά στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για ό,τι χρειαστεί στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που έχουμε μέχρι σήμερα».

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος θα στείλει στον Δήμο έναν τετράμηνο συμβασιούχο εργαζόμενο με σκοπό να βοηθήσει στους καθαρισμούς και τις αποψιλώσεις και κατά τις ημέρες υψηλού σταδίου επικινδυνότητας, ενώ θα λειτουργεί ως πυροφύλακας στα σημεία που θα του υποδειχθούν από τα στελέχη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Επίσης, ο κ. Βλάσσης πρότεινε την ανεύρεση κατάλληλου χώρου για να τοποθετηθεί, με έξοδα του ΣΠΑΠ, υδατοδεξαμενή πλήρωσης πυροσβεστικών ελικοπτέρων χωρητικότητας 50 χιλιάδων λίτρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet