Αγώνας για όλους, χωρίς διακρίσεις… από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Αθλητισμός

Αγώνας για όλους, χωρίς διακρίσεις… από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών του, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων προσκαλεί τους πολίτες σε έναν αγώνα για όλους, χωρίς διακρίσεις, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στις 11:00 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη 13B).

Αγώνας μπάσκετ σε διοργάνωση του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Το «Ευ αγωνίζεσθαι» θα πρωταγωνιστήσει, θα ευαισθητοποιήσει και θα εμπνεύσει εκατοντάδες μαθητές από το Γυμνάσιο και Λύκειο Λυκόβρυσης, που θα βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του Α.Ο. Πεύκης.

Ενεργοί συμμέτοχοι και υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, συμβολίζοντας με την παρουσία τους τις διαχρονικές αξίες του αθλητικού πνεύματος.

Θα συμμετέχουν και θα βραβευθούν οι αθλητές της εθνικής ομάδας και του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης που διακρίθηκαν πρόσφατα στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, παρουσιάζοντας παράλληλα προγράμματα τραμπολίνο.

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής γιορτής θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις και θα παρουσιασθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Την παρουσίαση θα κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet