Αλλαγή… σκυτάλης στον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Αλλαγή… σκυτάλης στον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, δήμαρχος Βύρωνα την περίοδο 2003-2014, παρέδωσε και επίσημα την προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στον δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο στις 6 Μαρτίου, στα γραφεία του Συνδέσμου στον Βύρωνα, παρουσία της απερχόμενης και νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και εργαζομένων και συνεργατών του ΣΠΑΥ.

Συγκινημένος, μετά από 12 χρόνια θητείας στον Σύνδεσμο, ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε:

«Παραδίδω τη σκυτάλη ενός μοναδικού στοιχήματος και ενός όμορφου ταξιδιού για την προστασία του Υμηττού, με απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συντριπτικά με εμπιστεύθηκαν και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε αδιάκοπα για να κρατήσουμε πράσινο τον Υμηττό μας. Κόντρα σε συμφέροντα, σε πιέσεις, σε νοοτροπίες και σε ένα κράτος αδιάφορο και δογματικό!».

Παράλληλα, ο πρόεδρος επεσήμανε ότι «παραδίδω τον Σύνδεσμο στον έμπειρο Βασίλη Βαλασόπουλο, ο οποίος συνεπικουρείται από δοκιμασμένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. που αναλαμβάνει τις τύχες του Συνδέσμου και ραντεβού ξανά στο βουνό μας, από την πιο τιμητική θέση όλης αυτής της πορείας μου, τη θέση του εθελοντή».

«Δεσμεύομαι για τη συνέχιση του δημιουργικού έργου της προηγούμενης διοίκησης και του προέδρου της, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για το καλό του Υμηττού και όλων των πολιτών. Η προστασία του βουνού μας, πράσινου πνεύμονα της Αττικής, μας ενώνει πέρα από παρατάξεις. Για τον σκοπό αυτό θα εργαστούμε σε στενή συνεργασία με όλους τους Δήμους-μέλη μας» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, περιφερειάρχης Κρήτης και Κεντρικής Μακεδονίας και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει διευθυντής Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ) και στέλεχος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet