Ανοιξιάτικη δράση αναδάσωσης στο Πεντελικό όρος από τον ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Ανοιξιάτικη δράση αναδάσωσης στο Πεντελικό όρος από τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και η SCA Hygiene Products A.E., συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 3η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στις 10 π.μ. στην περιοχή του «Κοκκιναρά» (τέρμα οδού Ξενίας) στην Κηφισιά.

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα, εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Συνδέσμου.

Στην αναδάσωση θα συμμετέχει η SCA Hygiene Products A.E., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, τόσο χορηγικά, όσο και με την παρουσία στη δράση των εργαζομένων της. Η SCA είναι διεθνής σουηδική εταιρεία υγιεινής και παραγωγής χαρτιού, γνωστή παγκοσμίως για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες και δράσεις της. Διαθέτει πολλά δημοφιλή brands, που διατίθενται σε 100 χώρες, μεταξύ αυτών τα Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse και Demak Up.

Χορηγοί της δράσης: ΒΙΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Nestle, Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία Μαραθώνα, Ομοσπονδία Δράσεων Προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες και ο γεωπόνος Γεώργιος Γραίγος.

Συμμετοχή επίσης έχει δηλώσει η Β3 Νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ.

Οδηγίες πρόσβασης

Σημείο συνάντησης: Τέρμα οδού Ξενίας στον Κοκκιναρά.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet