Βράβευση των εθελοντριών του ΣΠΑΠ με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Βράβευση των εθελοντριών του ΣΠΑΠ με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών

Τις γυναίκες – εθελόντριες του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) βράβευσε η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΠΑΥΠΣ), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών, προς τιμήν των γυναικών που συμμετέχουν σε όλα τα στάδια των δράσεων Πολιτικής Προστασίας.

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την ΕΠΑΥΠΣ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, ήταν παρόντες ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος.

Το βραβείο παρέλαβε αντιπροσωπεία των γυναικών εθελοντριών του Συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ μετά τη βράβευση δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα (σ.σ.: χθες) είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και στους αγώνες που έδωσαν για την κατοχύρωση της ισότιμης θέση τους στον κόσμο.  Οι γυναίκες αγωνίζονται καθημερινά για το σπίτι τους, την οικογένειά τους, τα παιδιά τους, στον τομέα της εργασίας τους.

»Σήμερα οι γυναίκες συμμετέχουν σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής και πολύ ενεργά στην Πολιτική Προστασία, σε όλα τα επίπεδα. Έτσι και στον ΣΠΑΠ έχουμε ένα σημαντικό αριθμό γυναικών εθελοντριών, οι οποίες συμμετέχουν σε όλες μας τις δράσεις και επιτελούν ιδιαίτερα αξιόλογο έργο.

»Θα ήθελα να τις ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όσα κάνουν για τον Σύνδεσμο, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την αποκατάστασή του, αλλά κυρίως για τη συμβολή τους στην προσπάθεια για περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς. Για άλλη μια φορά θερμά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet