Γέλιο… μέχρι δακρύων στην παράσταση «Δεν πληρώνομαι δεν πληρώνω»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Γέλιο… μέχρι δακρύων στην παράσταση «Δεν πληρώνομαι δεν πληρώνω»

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το πολιτιστικό πρόγραμμα «Μενάνδρεια» του Δήμου Κηφισιάς, με μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και των Δήμων – μελών του.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων και εν μέσω χειροκροτημάτων και, όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, γέλιου… μέχρι δακρύων, παρακολούθησαν οι δημότες την ξεκαρδιστική, αλλά και ταυτόχρονα επίκαιρη όσο ποτέ, παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω», από το έργο του Ντάριο Φο, από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, που διασκεδάζει και παράλληλα προβληματίζει το κοινό, αναδεικνύοντας , με έναν χιουμοριστικό τρόπο, τα διαχρονικά προβλήματα επιβίωσης.

Η μετάφραση, διασκευή, σκηνοθεσία είναι του Παντελή Δεντάκη, με πρωταγωνιστές τους: Κάτια Γέρου, Γιώργο Μακρή, Ερατώ Πίσση, Χρήστο Μαλάκη, Πέτρο Σπυρόπουλο.

«Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω» είναι η τελευταία εκδοχή της σπουδαίας κωμωδίας «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» (1974), όπου ο ίδιος ο συγγραφέας επανέφερε το 2010 προσθέτοντας τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης στην Ιταλία του 21ου αιώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet