Γιώργος Πατούλης: Δεν έχει όριο το θράσος του κ. Τόσκα
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Πατούλης: Δεν έχει όριο το θράσος του κ. Τόσκα

Νέα επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο υπουργός.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Πατούλης σημειώνει:

Το θράσος του κ. Τόσκα δεν έχει όριο. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM», ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ αντί να του ασκούμε κριτική για τη φωτιά στα Κύθηρα, να του πούμε «ευχαριστώ»!

Και αυτό παρά το γεγονός ότι, εξαιτίας της επιχειρησιακής του ανικανότητας, κάηκαν μέχρι σήμερα δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων σε όλη τη χώρα. 

Ζητά να του πούμε «ευχαριστώ» γιατί επιτρέπει, με την ανοχή που επιδεικνύει, σε μερικές δεκάδες μπαχαλάκηδες να καταστρέφουν τις περιουσίες των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας και να εξευτελίζουν θεσμούς της δημοκρατίας μας, όπως το Κοινοβούλιο;

Στους μόνους που αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ελληνική κοινωνία είναι στους πυροσβέστες και αστυνομικούς που αγωνίζονται καθημερινά, με ελάχιστες αποδοχές και πενιχρά μέσα, για ν’ ανταποκριθούν στο καθήκον τους. 

Ο κύριος Τόσκας ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που του έχουμε θέσει εδώ και μέρες.

Μεταξύ άλλων περιμένουμε να μας απαντήσει και πόσοι αστυνομικοί απασχολούνται στην προσωπική του φρουρά.

Ο κ. Τόσκας, αντί να μας ζητά να του πούμε «ευχαριστώ», θα έπρεπε ο ίδιος να πει ευχαριστώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που συμβάλλει συχνά κι έμπρακτα στην εξασφάλιση ελαστικών και καυσίμων προκειμένου να μπορέσουν να κινηθούν τα οχήματα και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet