Γ. Πατούλης: Δεν πάει για πρόεδρος στη Ν.Δ., αλλά δηλώνει “παρών”…
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Δεν πάει για πρόεδρος στη Ν.Δ., αλλά δηλώνει “παρών”…

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ταυτόχρονα εξακολουθεί να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην κεντρική πολιτική σκηνή, μέσω ενός σχήματος με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά…

Η ανακοίνωση του κ. Γ. Πατούλη έχει ως εξής:

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα οποία γίνεται αναφορά ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι :

Πρώτον, ουδέποτε εξεδήλωσα την πρόθεση να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκαθαρίζω μια και καλή, ότι δεν ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω τη θέση αυτή. 

Δεύτερον, πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση είναι ο σημαντικότερος κρατικός θεσμός, που βρίσκεται εγγύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον πολίτη και στις ανάγκες της καθημερινότητάς του. Ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ δηλώνω “παρών” στην εθνική προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Δυνατής Ελλάδας. Με τη δύναμη που μας δίνει η εμπιστοσύνη της κοινωνίας των πολιτών, προχωράμε μπροστά, για τον θεσμικό εκσυγχρονισμό του Κράτους μας και την προώθηση των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet