Γ. Πατούλης: «Στην πρώτη γραμμή για το “Αμ. Φλέμινγκ”»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: «Στην πρώτη γραμμή για το “Αμ. Φλέμινγκ”»

«Το νοσοκομείο “Αμ. Φλέμινγκ” δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει χρήση ούτε και να κλείσει και εάν χρειαστεί θα τεθούμε στην πρώτη γραμμή της μάχης» δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης στην ανοικτή συγκέντρωση ενημέρωσης στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, που διοργάνωσαν τα Σωματεία Εργαζομένων.

«Το “Αμ. Φλέμινγκ”» –υπογράμμισε- «μέσα από την πολυετή και αδιάλειπτη λειτουργία του παρέχει ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες καλύπτοντας τις υγειονομικές ανάγκες μεγάλου μέρους του πληθυσμού των Βορειοανατολικών προαστίων.

»Τόσο ο Δήμος Αμαρουσίου, όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχουμε δημιουργήσει με δώδεκα ακόμη Δήμους Υγειονομικό Μπλοκ στα Βορειοανατολικά Προάστια, με σκοπό τη διασύνδεση των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών μεταξύ των νοσοκομείων Σισμανογλείου, Παίδων Αγία Σοφία και Παίδων Πεντέλης για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες παιδιών και ενηλίκων των δεκατριών δήμων.

»Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των ιατρών και του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου και της τριμελής επιτροπής της ΕΙΝΑΠ και είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια για το κλείσιμο του χειρουργικού και παθολογικού τομέα, που θα οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο ενός νοσοκομείου ζωτικής σημασίας».

Στη συγκέντρωση η οποία διεξήχθη παρούσης της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, φορέων, ιατρών και εργαζόμενων εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα κατά του κλεισίματος του «Αμαλία Φλέμινγκ» και της συγχώνευσης με το «Σισμανόγλειο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet