Γ. Πατούλη στηρίζει ο Ηλ. Ψινάκης για την ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλη στηρίζει ο Ηλ. Ψινάκης για την ΚΕΔΕ

Τη στήριξη στο πρόσωπο του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κατέθεσε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης.

Η δήλωση στήριξης πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο συνάντησης των δύο δημάρχων για την τελετή θεμελίωσης του νέου πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μαραθώνα στην αφετηρία του μαραθώνιου δρόμου, έπειτα από πρόσκληση του κ. Ηλ. Ψινάκη στον δήμαρχο Αμαρουσίου.

Όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση «Ο δήμαρχος Μαραθώνα σε ενωτικό πνεύμα και πέρα από κομματικά στεγανά, κατέθεσε τη στήριξή του στην προσπάθεια του δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΚΕΔΕ. Από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι ο Ηλίας Ψηνάκης, με την προσωπικότητα και τη διαδρομή του μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αυριανή ΚΕΔΕ από τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων εγκαινιάζοντας για την Ένωση μία νέα εποχή εξωστρέφειας και εκτός των συνόρων της πατρίδας μας».

Τη θεμελίωση του νέου κτηρίου που πρόκειται να φιλοξενήσει τη σημαντική από αρχαιοτάτων χρόνων ιστορία της πόλης του Μαραθώνα, ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Αθήνα Masuo Nishibayashi, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο διευθύνων σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Γιάννης Μέξης,ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Αθανάσιος Μεριβάκης, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη του Δήμου Μαραθώνα, και εκπρόσωποι του Κλήρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet