Δήμοι Εταιρικής Σχέσης Β.Τ. προς Περιφέρεια: Τηρήστε τη δεοντολογία για την ΟΧΕ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Δήμοι Εταιρικής Σχέσης Β.Τ. προς Περιφέρεια: Τηρήστε τη δεοντολογία για την ΟΧΕ

Το αίτημά τους για συνάντηση με την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής επαναδιατυπώνουν, με νέο έγγραφό τους προς την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Γιώργο Καραμέρο, οι εννέα Δήμοι που απαρτίζουν τη Διαδημοτική Εταιρική Σχέση Βορείου Τομέα Αθηνών για την κατάρτιση Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στη γεωγραφική ενότητά τους.

Παράλληλα,  διεκδικούν την τήρηση της δεοντολογίας της διαδικασίας, με αναφορά στην προσφυγή που έχουν καταθέσει στην αρμόδια Διαχειριστική Αρχή επί του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Η νέα επιστολή, με αριθμ. πρωτ. 40510/07-09-2017, που κοινοποιείται στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Χαρίτση, έρχεται σε απάντηση του εγγράφου με αριθμ. πρωτ. 178442/05-09-2017 της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με το οποίο ευσχήμως δεν απαντά στο αίτημα για συνάντηση της αντιπροσωπείας των δημάρχων, όπως διατυπώθηκε με το υπ’ αριθμ. 39746/04-09-2017 έγγραφο του Δήμου Αμαρουσίου, επικεφαλής της Διαδημοτικής Αστικής Αρχής, στο πλαίσιο των αποφάσεων των εμπλεκόμενων μερών για τις επόμενες ενέργειές τους, σε συνέχεια της μη επαρκούς βαθμολόγησης της ΟΧΕ Βορείου Τομέα και μη ένταξής της στο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet