Δήμος Γαλατσίου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Γαλατσίου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πραγματοποιεί δωρεάν διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ αποκλειστικά στις εξαμελείς οικογένειες, δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου –απέναντι από το Άλσος Βεϊκου).

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ώρα προσέλευσης τους στον χώρο διανομής των προϊόντων και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους και ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

Λόγω του μεγάλου βάρους και της ποσότητας των προϊόντων κρίνεται σκόπιμο οι δικαιούχοι να προσέρχονται με μεταφορικό μέσο.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Γαλατσίου, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet