Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Με γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας συνδέονται οι δύο πόλεις
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Με γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας συνδέονται οι δύο πόλεις

Με δύο λεωφορεία που θα συνδέουν τη Νίκαια με τον Αγ. Ι. Ρέντη, ενισχύεται η Δημοτική Συγκοινωνία της πόλης. Η έναρξη λειτουργίας της Γραμμής 2 θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη. Σχολεία, φορείς και σύλλογοι της πόλης θα πραγματοποιήσουν ένα πρωτότυπο δρώμενο για να γιορτάσουν την έναρξη της νεας γραμμής.

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, το αργότερο σε 4 μήνες, με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα αποκτήσει τέσσερα mini-bus και δύο από αυτά θα χρησιμοποιηθούν στη γραμμή που θα συνδέει την Άνω Νεάπολη με το Μετρό.

Σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, τονίζει:

«H καθημερινότητα του πολίτη αποτελεί πάντα προτεραιότητα για μας από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας. Μετά τη γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας που ενώνει το κέντρο του Ρέντη με τον Άνω Ρέντη, ξεκινά Δημοτική Συγκοινωνία που ενώνει τη Νίκαια με τον Αγ. Ι. Ρέντη, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μετακίνησης των δημοτών και εργαζόμενων μετά τη συνένωση των δύο δήμων.

»Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης γραμμής έγινε με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις των δημοτών, σηματοδοτώντας τη μείωση των μετακινήσεων με Ι.Χ. ανάμεσα στις δύο Δημοτικές Ενότητες και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Με την ουσιαστική συμβολή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας, φροντίσαμε ώστε η νέα γραμμή να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιβατών και των ιδιαιτεροτήτων του ενιαίου Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet