Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου – απέναντι από το Άλσος Βεΐκου) θα  πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Γαλατσίου δωρεάν διανομή προϊόντων στις 92 διμελείς οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ. Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Όπως είναι γνωστό από 1η Ιουνίου 2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από τον Δήμο Γαλατσίου με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και ώρα προσέλευσης τους στον χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί τους τον ΑΜΚΑ, Ταυτότητα ή Διαβατήριο και σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

Τέλος, λόγω του βάρους και της ποσότητας των προϊόντων κρίνεται  σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Γαλατσίου, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet