Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Γαλατσίου

Η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Γαλατσίου ενημερώνουν ότι στις 17 και 18 Απριλίου, από 9:30π.μ έως 01:00μ.μ, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και νωπών προϊόντων στον χώρο του ΠΑΛΑΙ (Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου) σε όσους  δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών έχουν εγκριθεί ώστε να λαμβάνουν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι δικαιούχοι είναι υποχρεωμένοι να παραβρίσκονται στον χώρο παράδοσης των προϊόντων αυτοπροσώπως στη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα, το οποίο θα σταλεί στους εγκριθέντες της Δομής, έχοντας μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους και την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάνουν όλα τα δικαιούμενα προϊόντα τους (νωπά και μη, φυσικά για τη συγκεκριμένη παράδοση που δε θα προσέλθουν) και δεν θα μπορούν να τα παραλάβουν άλλη ημέρα και ώρα.

Οι δικαιούχοι που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούν να προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων τους, θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, οποιοδήποτε πρόσωπο από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον.

Σημειώνεται δε ότι η εν λόγω εξουσιοδότηση θα αφορά μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία απουσίας του δικαιούχου και μη θεωρημένη εξουσιοδότηση ταυτόχρονα σημαίνει και μη παράδοση των προϊόντων.

Τέλος, λόγω του βάρους των προϊόντων, κρίνεται σκόπιμο οι δικαιούχοι να προσέρχονται με καροτσάκι ή μεταφορικό μέσο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 213 2055321, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00π.μ.-05:00μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet