Εγκαινιάστηκε η Στέγη Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στον Δήμο Άργους – Μυκηνών
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Εγκαινιάστηκε η Στέγη Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στον Δήμο Άργους – Μυκηνών

Η Στέγη Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» του Δήμου Άργους – Μυκηνών εγκαινιάστηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσο και τον μητροπολίτη Αργολίδος  κ. Νεκτάριο.

Ο κ. Γ. Πατούλης, αφού εξήρε την προσπάθεια της δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου,  γιατί, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε τόσους δύσκολους καιρούς για την Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και με λιγοστούς πόρους δημιουργεί σημαντικά έργα υποδομής για τον Δήμο Άργους –  Μυκηνών».

«Ο Πολιτισμός», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  «δεν είναι πολυτέλεια, όταν αναδεικνύει την ιστορία και τις ρίζες μας και όταν συμβάλλει στην πνευματική ανάταση της κοινωνίας, ιδιαίτερα σήμερα, που βιώνουμε μια γενικευμένη κρίση. Χώροι, όπως αυτός που εγκαινιάζουμε, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία του Δικτύου Πολιτισμού, μεταξύ των δήμων της χώρας μας, που προωθεί η ΚΕΔΕ, με σκοπό την ανταλλαγή, εκτός από πολιτιστικά δρώμενα, καλλιτεχνών και δημιουργών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τα δρώμενα που θα προκύπτουν, το Δίκτυο  θα στηρίξει και θα ενισχύσει τα αναπτυξιακά δεδομένα σε τοπικό επίπεδο αλλά και για το σύνολο της χώρας».

Η Στέγη Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» ήταν παλιά αποθήκη που μετατράπηκε σε πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο με ίδιους πόρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης  Καφαντάρης, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet