Εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ σχολείων του Αμαρουσίου βράβευσε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.
Αυτοδιοίκηση

Εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ σχολείων του Αμαρουσίου βράβευσε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

Κοντά στους μαθητές των δημόσιων σχολείων του Αμαρουσίου που τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018, βρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη. Παραδίδοντας τον τιμητικό έπαινο στους μαθητές του 8ου Λυκείου στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και να τους συντροφεύουν πολλές ακόμα επιτυχίες στο νέο αυτό κεφάλαιο της ακαδημαϊκής γνώσης.

Στο μήνυμα της προς τα παιδιά κατά τη βράβευσή τους, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και εκπαιδευτικός κ. Πατούλη, ανέφερε:

«Η αριστεία χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό πρέπει να επιβραβεύεται ως κίνητρο προσπάθειας, δημιουργίας και αγώνα στον στίβο της ζωής των νέων μας. Ο σημερινός έπαινος είναι μία συμβολική αναγνώριση της επιτυχίας ενός αγώνα που δώσατε από κοινού με τους γονείς και τους καθηγητές σας, και προσωπικά ως εκπαιδευτικός, γνωρίζω από εμπειρία αυτή την αγωνία της προσπάθειας αλλά και την ανείπωτη χαρά της επιτυχίας. Πάνω από όλα είναι μία προσωπική νίκη για όλους εσάς που θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή. Συγχαρητήρια αρμόζουν και στα υπόλοιπα παιδιά που συγκυρίες ή καταστάσεις δεν τους επέτρεψαν να προβάλλουν τον καλύτερό τους εαυτό φτάνοντας ένα βήμα πριν την εισαγωγή. Η ζωή είναι γεμάτη με ευκαιρίες και στόχους για όσους έχουν μάθει να αγωνίζονται. Σε κάθε νέο παιδί εύχομαι να πετύχει τον συνδυασμό της επαγγελματικής επιτυχίας με την εσωτερική του πληρότητα για μια ισορροπημένη διαδρομή ζωής. Αυτό θέλουμε και χρειαζόμαστε από τους νέους μας, να κερδίζουν τη ζωή και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet