Εκ νέου υποψήφιος με τον Γ. Μαρκόπουλο στο Γαλάτσι ο Κ. Μπάστας
Αυτοδιοίκηση

Εκ νέου υποψήφιος με τον Γ. Μαρκόπουλο στο Γαλάτσι ο Κ. Μπάστας

Εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου θα είναι ο νυν αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Κώστας Μπάστας.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του με την παράταξη Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο ο κ. Μπάστας επισημαίνει τα εξής:

Το Γαλάτσι μας, είναι μια καθαρή πόλη. Δουλεύουμε συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύοντας την ανακύκλωση, την αποκομιδή απορριμμάτων, επεκτείνοντας τον οδοκαθαρισμό κατά 30% περίπου σε σχέση με το παρελθόν. Με οικολογική συνείδηση προχωρούμε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, που έχουμε υποβάλει στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση. Θέλουμε ακόμη περισσότερη ανακύκλωση, περισσότερο πράσινο, περισσότερα λουλούδια και χρώματα στην πόλη μας. Εργαζόμαστε, για να κάνουμε το Γαλάτσι μια ευρωπαϊκή πόλη με σύγχρονες προδιαγραφές, χωρίς μόλυνση. Σε αυτό θα συμβάλει και η δρομολόγηση, στο άμεσα προσεχές διάστημα, της Δημοτικής Συγκοινωνίας, η οποία θα βελτιώσει την αστική κινητικότητα και θα περιορίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι πολύ σπουδαίο ο δήμαρχος να σε εμπνέει με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του. Είναι μέντορας, με όλη τη σημασία της λέξης, στα θέματα «καθαριότητας» μιας πόλης. Εκλέχθηκα πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος κοντά του και δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μου. Το ήθος του και η αγάπη του για την πόλη μας, μας «υποχρεώνει» να εργαστούμε ακόμη περισσότερο για ένα πιο όμορφο, πιο πράσινο και πιο καθαρό Γαλάτσι.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Μπάστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι όπου ζει μέχρι σήμερα με τα τρία παιδιά του.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες (CGU, Generali, Ασπίς Πρόνοια, Μινέττα) ως υπεύθυνος Ζημιών και υπεύθυνος Σωματικών Βλαβών, αλλά και ως υπάλληλος στην Αττικό Μετρό Α.Ε.

Για έξι χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ).

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Δήμου Γαλατσίου, με αρμοδιότητα την καθαριότητα, την διαχείριση των δημοτικών οχημάτων και το πράσινο.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και έχει διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet