‘Εμπρακτο «ευχαριστώ» ΣΠΑΠ στους προσκόπους Πεντέλης για τη συνεισφορά τους
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

‘Εμπρακτο «ευχαριστώ» ΣΠΑΠ στους προσκόπους Πεντέλης για τη συνεισφορά τους

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και ο πρόεδρός του, Βλάσσης Σιώμος, στηρίζουν έμπρακτα τους προσκόπους της Πεντέλης και τους ευχαριστούν για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα, ο ΣΠΑΠ συνέδραμε το Σύστημα Προσκόπων Πεντέλης με την κατασκευή ενός ξύλινου υπόστεγου, με καθιστικά, στον χώρο που στεγάζεται το Σύστημα στην Πεντέλη. Παράλληλα, εγκατέστησε στον χώρο δύο ξύλινα παγκάκια στους χώρους πέριξ των καταφυγίων των προσκόπων.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προσκόπους της Πεντέλης για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις δεκάδες δράσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας. Η μικρή μας βοήθεια αποτελεί το ελάχιστο ευχαριστώ για αυτά τα παιδιά που είναι συνέχεια κοντά μας. Είναι προφανές ότι θα είμαστε και εμείς συνέχεια κοντά τους, με τις λιγοστές δυνάμεις που μας επιτρέπει η οικονομική κρίση, για να συνδράμουμε το έργο τους.

»Οι πρόσκοποι είναι σημαντικοί αρωγοί μας, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το παράδειγμα εθελοντισμού που επιδεικνύουν στην κοινωνία και το οποίο λειτουργεί θετικά για την αφύπνιση των συμπολιτών μας σε θέματα εθελοντισμού, αλλά και ευαισθησίας για τη φυσική και δασική μας κληρονομιά.

»Τους ευχαριστώ ειλικρινά γι’ αυτή τη μαζική ανταπόκριση στις προσπάθειές μας, που στόχος μας είναι να επεκταθούν και να συνεχιστούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet